2016. március 7., hétfő

Világos? Sötét? Pici? Nagy? Amilyen a mellbimbód, olyan vagy az ágyban

Ahány mell, annyiféle, ezt már tudtuk eddig is, de egy amerikai portál szerint legalább hétféle mellbimbótípus létezik, amelyek a tulajdonosukról árulkodnak. Egészen pontosan arról is, milyenek az ágyban.
Világos mellbimbód van
Tiszta gondolkodás, tiszta érzelmek jellemeznek, nem szokásod, hogy félrevezesd a másikat. Érzelmeidet nehezen mutatod ki, bár ha valaki belopja magát a szívedbe, te is megnyílsz. Inkább te választasz magadnak partnert. Arra vágysz, hogy a férfi türelmes legyen veled, kedves, odaadó és úgy szeressen, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.
20141213intim-vilagos-sotet-pici-nagy2

Sötét színű mellbimbód van
Vadul érzéki, szenvedélyes és kalandvágyó típus vagy. Bárhol és bármikor szereted a szexet, pontosan tudod, mire vágysz: heves és gyakori szeretkezésekre. Szeretsz irányítani, de ugyanakkor szükséges érezned azt is, hogy szeretnek. Partnerként, társként tüzes vagy, mégis lojális és érzelmes
Felfelé álló mellbimbód van
Tele vagy erővel, energiával és lendülettel, ezt átviszed párkapcsolatodba és szexuális életedbe egyaránt. Többnyire te vagy az agresszor, s nem igazán hoz zavarba a viselkedésed, mert minden szabályt semmibe veszel, hacsak nem te állítottad fel őket. Olyan szerető vagy, aki tudja, hogyan használja ki az időt.
Lefelé áll a mellbimbód
Állítólag hiányzik belőled az erő és a kellő fantázia. Hajlamos vagy arra, hogy a szex idővel teljesen lényegtelen dologgá váljon számodra. Épp ezért tegyél meg mindent, ami ennek ellentétes eredményeihez szükséges! Hisz csodálatos szerető lennél, mert mély érzékiség rejlik benned.
20141213intim-vilagos-sotet-pici-nagy4

Eltérő irányokba álló mellbimbód van
Hangulatod kiszámíthatatlan, érzelmi függőséged óriási, valójában egy borzasztóan türelmes partnerre van szükséged. A kulcsszó nálad szex terén: dráma. Te biztosítod a szexhez szükséges színpadi környezetet. Tele vagy nőiességgel és nem áll tőled távol az exhibicionizmus. Úgy érzed, a tested azért teremtették, hogy megmutathasd, és hogy megcsodálhassák.
Bimbóudvarod picike
Minden újdonságra fogékony vagy, tele kíváncsisággal, állandóan kutatsz és kísérletezel. Tisztában vagy vele, hogy az erotika sokkal több a puszta szerelmeskedésnél. Míg a nyilvánosság számára te vagy a tökéletes úri hölgy, a hálószobában hajlamos vagy elvetni a sulykot. Nagyon fontos a számodra, hogy irányíthasd a szexuális együttlétet, és mindent megteszel azért, hogy a partnered kihasználja, sőt növelhesse potenciáját.
Nagy bimbóudvarod van
Hevességed miatt neked nem kell túl sok előjáték – a nulláról egy szempillantás alatt eljutsz a csúcsra. Nem érdekelnek különösebben az egzotikus variációk, inkább az erőre gerjedsz. Szereted, ha te irányíthatsz, te diktálod a ritmust, és pontosan tudod, hogy ez így jó neked.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése