2016. március 7., hétfő

Így fogyj alufólia segítségével

Ha szeretnél megszabadulni a zsírlerakódásoktól, a cellulitisztől és a striáktól, akkor egy kis alufólia és egy kevés otthoni kence segítségével ezt elérheted rövid időn belül.

aluminum-foil-300x336
Az alufólia egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kozmetika területén is. Több helyen alkalmazzák a fogyás, a szervezetméregtelenítése és a bőr ápolása céljából.

Lássuk hogyan használhatjuk fogyókúrás célra!

1.Alufólia mézzel

Melegítsünk meg egy kis mézet egy tálban, keverjük össze egy tojás sárgájával és néhány csepp citrus illóolajjal ( citrom, narancs). Alkalmazzuk a keveréket a problémás testrészen és jó szorosan tekerjük be alufóliával. Tegyünk rá meleg ruhát vagy törölközőt, feküdjünk le és fél óra elteltével zuhanyozzunk le.

2. Borogatás

Vizezzük be a narancsbőrös testrészt, kenjünk rá kókuszolajat és tekerjük be alufóliával. A fentihez hasonlóan erre is helyezzünk melegen tartó kötéseket, ruhákat, és ezzel is várjunk 30 percet, majd zuhanyozzunk le.
aluminum-foil

Az alufólia minden háztartásban megtalálható, így bárki, bármikor kipróbálhatja a fenti módszereket. Olcsó, könnyen használható és a célunk elérésében nagy mértékben segít. Ugyanilyen hasznos lehet a folpack is, ami izzasztó hatást fejt ki, ezáltal pedig a fogyás és a méregtelenítés jobban beindul. Ez utóbbit akár a kertben való pihenés közben, akár a tv nézéskor, de a legjobb testedzés alatt alkalmazni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése