2016. március 7., hétfő

3 összetevő és vége a narancsbőrnek

A cellulitisz, más néven a narancsbőr az egyik legnagyobb női ellenség és szinte minden nő küzd vele szerte a világon. A makacs,jól látható narancsbőr figyelmeztet, hogy rossz életmódot folytatunk és a méreganyagok nem képesek távozni a szervezetből.

4526-289694-femeie_picioare_chiloti_hepta_897d72a4fd
A jó idő megérkeztével a narancsbőr egyre kínosabbá válik, hiszen a lekerülő vastag ruha réteg egyre inkább előtérbe helyezi a cellulitiszt. Ha azt szeretnénk, hogy rövid idő alatt, még a strandra kilépés előtt megszabaduljunk a kellemetlen narancsbőrtől,akkor vegyük fel a harcot vele még ma!
A testmozgás és a bő folyadékbevitel az első lépés, amit meg kell tennünk ennek érdekében, hiszen ezek segítenek beindítani a vérkeringést a szervezetben, ami által a nem kívánt “lyukak” kevésbé láthatóvá válnak a combon, a fenéken és ez ráadásul az egészségünk számára is jót tesz.
A következő lépésben 3 összetevő segítségével elkészíthetünk egy narancsbőr gyilkos fegyvert, ami segít végleg megszabadulni a narancsbőrtől. Ehhez mindössze pörkölt kávéra, kevés tengeri sóra és kókuszolajra van szükségünk.
Egy csésze kávé hozzá 6 teáskanálnyi olvasztott kókuszolaj és 3 teáskanál sót, és keverjük össze az összes hozzávalót i.

Elkészítés:

A fenti 3 összetevőt olyan arányban keverjük össze, hogy krémes állagú masszát kapjunk.

Használata:

Zuhanyzás közben egy kesztyű vagy egy durvább szivacs segítségével körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át a kényes testrészt, amivel segíthetjük a vérkeringés beindulását és előkészítjük a bőrt, hogy beszívódjon a keverékünk.
Pár perc előkészítés után masszírozzuk a bőrbe az általunk elkészített narancsbőr elleni krémet. A koffein segít beindítani a vérkeringést, a sókristályok intenzív bőrradírozóként működnek, a kókuszolaj pedig segít táplálni és puhítani a bőrt.
Ha minden zuhanyzás alkalmával szánunk önmagunkra egy pár percet, pár napon belül látható eredményeket érhetünk el, a narancsbőr pedig a múlté lesz, bőrünk pedig feszessé és simává válik majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése