2016. március 7., hétfő

5 ruhadarab, amitől falra mászik a pasi

A nők öltözködési lehetőségei gyakorlatilag végtelenek, a városok utcáink egymást érik a női ruhákat árusító üzletek, melyek közül mindenki ízlésének, vagy éppen pénztárcája vastagságának függvényében válogathat. A nők öltözködési stílusát mindig is nagyban befolyásolta a divat, napjainkban pedig ez különösen igaz.

Igaz, manapság többféle trend létezik, de vannak bizonyos alapdarabok, melyek „elengedhetetlenek” ahhoz, hogy egy nő kellően divatos legyen. És vannak olyan darabok is, melyektől a hideg rázza az ellenkező nem képviselőit, akiknek elméletileg a nők tetszeni akarnak.

A gyűlölt gumicsizma

cizme-de-cauciuc-mate-cu-tinte-silver-5250605
Az egyik ilyen viselet minden kétséget kizáróan a gumicsizma. A férfiakat kifejezetten taszítja, többségük nemcsak előnytelennek, hanem rendkívül gusztustalannak is tartja, mivel nem hagyja szellőzni lábat, ami kellemetlen szagokat eredményez. Bármilyen vonzók is a szép, színes gumicsizmák, hagyjuk meg inkább fesztiválviseletnek, ha épp rossz az idő, a mindennapokban inkább kerüljük el őket!

Hordhatatlan cipő (Ha legalábbis nem tudnak járni benne)

ch2259-1_5_
Bár a magassarkú cipőket a férfiak többsége kedveli, azt határozottan kiábrándítónak tartják, ha a nő, aki viseli, nem tud benne járni. A csetlő-botló, magas sarkakon éppenhogy egyensúlyozó nőket inkább nevetségesnek tartják, mint vonzónak.

Leopárdminta

2014-summer-evening-long-sleeve-club-mini-dress-clairvoyant-outfit-leopard-font-b-paddy-b-font
A legtöbb női ruhákat árusító üzlet leopárdmintával van tele, ennek ellenére ez nem egy jó választás. A férfiak a leopárdmintát nem szexinek, hanem egyszerűen közönségesnek tartják, ezt jó, ha tudjuk, mielőtt bevásárolunk leopárdmintás ruhákból.

Hammernadrág (“trottyos nadrág”)

12238_o
A hammernadrág, vagyis a bő, mély ülepű nadrág minden férfi rémálma. Ha belegondolunk, ezt teljesen érhető: ez a nadrág nagyon nőietlen, eltakarja a nők formás vonalait, szinte nincs olyan hölgy, akinek jól állna.

Tunika

bluza-lunga-cu-buzunare-bleumarin
A tunikát is hasonló okok miatt ítélné a legtöbb férfi halálra: teljesen eltakarja a nők alakját. Bár főleg a molettebb hölgyek körében kedvelt ez a ruhadarab, mert eltakarja az előnytelen részeket, valójában formátlannak mutatja a nőket, és sokkal szélesebbnek, mint amilyenek valójában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése