2016. március 7., hétfő

Horoszkópod megmutatja mi a legvonzóbb testrészed a férfiak szemében

Minden nőnek meg van a saját szépségtitka és fegyvere, amit a férfiak is azonnal kiszúrnak. Minden csillagjegynek is meg van a saját testrésze, amivel minden férfit képes levenni a lábáról. Nézd meg a te csillagjegyed szerint neked mi a legvonzóbb testrészed!

yogs-300x336

Kos

Ami megragad minden férfi tekintetet az nem más, mint a szemeid. Nincs olyan férfi, aki le tudná venni a szemeit rólad.

Bika

A kezeid olyan szépségfegyverek, amelyek ámulatba ejtik a férfiakat. Ha randira mész, bátran helyezd előtérbe a kezed!

Ikrek

Az ajkaid minden férfit elcsábítanak, ha beszélsz nem a szemeid, a szád nézik. Kívánatosak az ajkaid és minden férfi kíváncsi a csókodra.

Rák

Igazán szép mellekkel rendelkezel, ami után mindenki megfordul az utcán. Próbáld meg minden öltözködés esetében hangsúlyozni a kebleid, ne takargasd őket, sok nő irigy rád emiatt.

Oroszlán

Minden helyzetben próbáld meg hangsúlyozni a hátad és a vállaid, ezzel ugyanis minden férfit levehetsz a lábáról.

Szűz

A hasad a szépségfegyvered, ami lehet kissé úszógumis, ugyanolyan csábítóan hat, mint a kocka has
yogs
.

Mérleg

A csípőddel magadra vonsz minden tekintetet. Bármilyen ruhát is veszel fel, sportosat, elegánst vagy szexit, a csípőd minden esetben a legjobbat hozza ki belőled.

Skorpió

A feneked ellenállhatatlan a férfiak számára, bármelyik férfi is legyen a párod, él-hal a fenekedért, büszkén dicsekszik veled, hogy te vagy a barátnője.

Nyilas

Biztosan szereted a miniszoknyákat, ugyanis a combjaid megéri hangsúlyoznod. Ellenállhatatlan lábakkal rendelkezel, minden jól áll, amit magadra veszel.

Bak

A bőröd bársonyossága az, amire minden férfi emlékszik, aki csak megérint téged. Ragyogó bőröd van, minden férfi álma egy ilyen testet simogatni.

Vízöntő

A vádlid igazán egyedi. Nem túl izmos, de mégis nőies. Egy magassarkú cipővel kombinálva pedig egy két lábon járó gyönyörűség vagy!

Halak

Sok férfi láb centrikus, az első dolog, amit megnéznek egy nőn, az a lábfej. A te lábfejed formás, a lábujjaid vonzóak, a bőröd puha és minden esetben vonzzák a férfiak tekintetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése