2016. március 7., hétfő

10 titok, amit egy férfi sosem vallana be

Léteznek olyan ki nem mondott dolgok, amiről a nők azt hiszik tudnak, pedig nem. Így van ez a férfiak esetében is, akik nem mindent mondanak el a nőknek, de egymás között szívesen megbeszélik.



1. Szeret megölelni

Egyetlen férfi sem ismerné be azt, hogy mennyire szereti és vágyik az ölelésre. Sok esetben többre értékelnének egy ölelő kart, mint egy vad együttlétet.

2. Úgy gondolja, jó az ágyban

A férfiak ágyban nyújtott teljesítménye szent és sérthetetlen. Önmagukról úgy vélik, ők a tökéletesek, a profik, és vérig sértődnek, ha kritikát kapnak.

3. Nem szereti a részeg nőket

Bizonyos mennyiségű alkohol nem okoz problémát, de ha a nő részegedésig issza magát, az elég kiábrándító lehet. Ekkor kérdezik félve a nők “ugye nem baj, hogy ittam”, amire az őszinte válasz az igen lenne. A férfiak ilyenkor hazudnak a legnagyobbat.

4. Tényleg nem akar folytatást

A férfiak számára az egy éjszakás kaland, az csupán egy éjszaka erejéig tart. Utálják a reggeli összebújást és a csókolózós búcsúzkodást, illetve azt, ha a nő ébredés után még órákkal később is a lakásukban van. Ha többet akar, majd lép,de ha ezt nem teszi meg, akkor azt a nőnek fel kell fognia.

6. Szenved a szakítás után

Erről kevésbé beszélnek a férfiak, pedig így van. Ugyanazt a szakítás utáni terápiát művelik, mint a nők, vagyis vásárolnak, kirúgnak a hámból és megállás nélkül el kezdenek randizni. De amint egyedül maradnak a szobájukban a régi közös tárgyak előkerülnek és kisírják magukat.

7. Rossz a zuhany alatt szexelni

Bár romantikusnak hangzik, és sok nő álma ez, a férfiak mégsem szeretik annyira, mint azt állítják. Számukra ez nagyon kényelmetlen, csúszós és vizes. A legtöbb férfi, aki már próbálta, többé inkább elkerüli ezt a helyet.

8. Nem szereti a csúnya beszédet

A csúnya beszéd egy nő szájából nem túl nőies. A férfiak, bár kevésbé mutatják, de szeretik a romantikát, amit egy nő szájából elhangzó trágár szó romokba dönthet.

9. Féltékeny, mert bizonytalan

Számukra a féltékenység nem abból ered, hogy úgy érzik nem szereti őket a párjuk. Ha egy férfi féltékeny, az azért van, mert nincs megelégedve önmagával, a  tükörbe nézve nem az köszön vissza, amit elvárnának.

10. Tudja, mit viselsz

Meg sem gondolnák a nők, hogy mennyire nyomon követi titkon a férfi, hogy mit visel a párjuk. Bár nem adnak hangot a nem tetszésüknek, de finoman célozgatnak rá, ha valami szúrja a szemüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése